Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Ønsker du å få tilsendt nedbetalingsplanen på epost?
×

Skriv inn navn og epost, så sender vi deg din nye nedbetalingsplan på epost

brukervilkårene
Nei takk, fortsett uten
Fortsett

#Forbrukslån

 • Spørsmål og svar forbrukslån

  Spørsmål og svar til forbrukslån

  Vurderer du å ta opp et forbrukslån? Da bør du lese videre - her svarer vi på de vanligste spørsmålene om denne låntypen.

  Les saken
 • ferielån

  Ferielånet som kan redde sommeren

  Sommeren nærmer seg med stormskritt og vi nordmenn gleder oss til lengre dager, varmere vær og ferie. Det er mange nordmenn som velger å låne til sommerferien sin. Denne finansieringsløsningen kommer med både fordeler og ulemper. Her får du en oversikt over alternativene dine og viktige ting å huske på før du tar opp ferielån.

  Les saken
 • Unngå disse feilene om du skal søke forbrukslån

  6 feil å unngå når du søker om et forbrukslån

  Som lån uten sikkerhet ligger renten veldig mye høyere enn på lån med sikkerhet. Derfor er det viktig at du tar deg god tid når du vurderer å ta opp lån uten sikkerhet. Her er seks feil du skal unngå når du søker om et forbrukslån.

  Les saken
 • lån med betalingsanmerkning

  Kan jeg få lån med betalingsanmerkning?

  Dersom du har vært uheldig nok til å få en betalingsanmerkning vil dette ha stor innvirkning på den økonomiske hverdagen din. Søknadsprosesser som før var unnagjort på en fei kan bli kompliserte og tungvinte. I denne artikkelen får du informasjonen du trenger om å søke om lån med betalingsanmerkning.

  Les saken
 • farer ved forbrukslån

  De største farene ved forbrukslån

  Det er svært viktig at du gjør deg godt kjent med det økonomiske ansvaret du tar på deg før du takker ja til et lånetilbud. Her er de største farene ved forbrukslån og noen tips til hvordan du kan unngå dem.

  Les saken
 • oppussingslån

  Slik finner du riktig lån til oppussing

  Penger til oppussing er et av de største bruksområdene blant boligeiere i Norge. Her får du tips til hvordan du tar smarte valg i forbindelse med oppussingsprosjektet ditt

  Les saken
 • hvem tar forbrukslån i Norge

  Infographic: Hvem tar opp forbrukslån i Norge og hva brukes det til?

  VI har laget en infographic som viser hvem som tar opp forbrukslån i Norge og hva pengene brukes til. Ta en titt.

  Les saken
 • lån på dagen

  Kan jeg låne penger på dagen?

  De finnes mange titalls tilbydere per i dag som tilbyr forbrukslån, eller lån uten sikkerhet. Og mange reklamerer med at du kan låne penger på dagen, eller til og med på minuttet. Når man har en stabil privatøkonomi og gjør en god vurdering av egen betalingsevne kan forbrukslån hjelpe i en rekke situasjoner.

  Les saken
 • lån til egenkapital

  Lån til egenkapital

  Det har lenge vært et krav fra bankene i Norge at for å få innfridd et boliglån må man ha en viss egenkapital å rutte med. Per i dag står dette kravet på 15% av boligens verdi dersom man skal få godkjent en søknad om boliglån. Men boligprisene i Norge stiger i en enorm fart.

  Les saken
 • lån uten sikkerhet

  Lån uten sikkerhet – hva det betyr for deg som tar opp forbrukslån

  Det er en god grunn til at forbrukslån også kalles for lån uten sikkerhet. Og det er viktig å ta innover seg hvilke konsekvenser et forbrukslån vil ha før man søker om det.

  Les saken
 • Informativt
 • Gratis tjeneste
 • Nyttig for deg