Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Ønsker du å få tilsendt nedbetalingsplanen på epost?
×

Skriv inn navn og epost, så sender vi deg din nye nedbetalingsplan på epost

brukervilkårene
Nei takk, fortsett uten
Fortsett

#Forbrukslån

  • ferielån

    Ferielånet som kan redde sommeren

    Sommeren nærmer seg med stormskritt og vi nordmenn gleder oss til lengre dager, varmere vær og ferie. Det er mange nordmenn som velger å låne til sommerferien sin. Denne finansieringsløsningen kommer med både fordeler og ulemper. Her får du en oversikt over alternativene dine og viktige ting å huske på før du tar opp ferielån.

    Les saken
  • Unngå disse feilene om du skal søke forbrukslån

    6 feil å unngå når du søker om et forbrukslån

    Som lån uten sikkerhet ligger renten veldig mye høyere enn på lån med sikkerhet. Derfor er det viktig at du tar deg god tid når du vurderer å ta opp lån uten sikkerhet. Her er seks feil du skal unngå når du søker om et forbrukslån.

    Les saken
  • lån med betalingsanmerkning

    Kan jeg få lån med betalingsanmerkning?

    Dersom du har vært uheldig nok til å få en betalingsanmerkning vil dette ha stor innvirkning på den økonomiske hverdagen din. Søknadsprosesser som før var unnagjort på en fei kan bli kompliserte og tungvinte. I denne artikkelen får du informasjonen du trenger om å søke om lån med betalingsanmerkning.

    Les saken
  • farer ved forbrukslån

    De største farene ved forbrukslån

    Det er svært viktig at du gjør deg godt kjent med det økonomiske ansvaret du tar på deg før du takker ja til et lånetilbud. Her er de største farene ved forbrukslån og noen tips til hvordan du kan unngå dem.

    Les saken
  • oppussingslån

    Slik finner du riktig lån til oppussing

    Penger til oppussing er et av de største bruksområdene blant boligeiere i Norge. Her får du tips til hvordan du tar smarte valg i forbindelse med oppussingsprosjektet ditt

    Les saken
  • hvem tar forbrukslån i Norge

    Infographic: Hvem tar opp forbrukslån i Norge og hva brukes det til?

    VI har laget en infographic som viser hvem som tar opp forbrukslån i Norge og hva pengene brukes til. Ta en titt.

    Les saken
  • lån på dagen

    Kan jeg låne penger på dagen?

    De finnes mange titalls tilbydere per i dag som tilbyr forbrukslån, eller lån uten sikkerhet. Og mange reklamerer med at du kan låne penger på dagen, eller til og med på minuttet. Når man har en stabil privatøkonomi og gjør en god vurdering av egen betalingsevne kan forbrukslån hjelpe i en rekke situasjoner.

    Les saken
  • lån til egenkapital

    Lån til egenkapital

    Det har lenge vært et krav fra bankene i Norge at for å få innfridd et boliglån må man ha en viss egenkapital å rutte med. Per i dag står dette kravet på 15% av boligens verdi dersom man skal få godkjent en søknad om boliglån. Men boligprisene i Norge stiger i en enorm fart.

    Les saken
  • lån uten sikkerhet

    Lån uten sikkerhet – hva det betyr for deg som tar opp forbrukslån

    Det er en god grunn til at forbrukslån også kalles for lån uten sikkerhet. Og det er viktig å ta innover seg hvilke konsekvenser et forbrukslån vil ha før man søker om det.

    Les saken
  • Hvor mye kan jeg låne

    Hvor mye kan jeg låne?

    Et forbrukslån kan være en god økonomisk løsning for mange. Dersom du ikke får innfridd lån med sikkerhet i banken vil ofte et forbrukslån kunne hjelpe deg. Det er allikevel mange ting du som forbruker må tenke på før du søker om forbrukslån.

    Les saken
  • Informativt
  • Gratis tjeneste
  • Nyttig for deg