5 / 5 ( 32 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av Bank Norwegian forbrukslån

Bank Norwegian er et finansieringsselskap som ble startet i samarbeid med flyselskapet Norwegian Air Shuttle i 2007, og har som mål å tilby deg som kunde bank og finanstjenester med gode betingelser.

Hos Bank Norwegian får du et av markedets mest populære forbrukslån på grunn av sine gode betingelser, enkle søknadsprosess og raske utbetaling. Dette lånet egner seg godt til å samle smågjeld, refinansiere kredittkort eller andre formål der du trenger et lån med gode betingelser.

Med Bank Norwegians forbrukslån velger du selv hvor mye du vil låne. Du kan låne fra 5 000,- til 500 000,- med en nedbetalingstid på opp til 15 år.
Dine rente og nedbetalingsbetingelser bestemmes på bakgrunn av en vurdering av din økonomiske situasjon og betalingsevne.

Ingen krav til sikkerhet

Bank Norwegians forbrukslån kommer uten begrensninger og du bestemmer selv hva du ønsker å benytte pengene på. I noen tilfeller tilbys det spesielle betingelser for refinansiering av kredittkort eller mindre gjeld.

Lånet stiller ingen krav til sikkerhet eller kausjon, men for å få innvilget et større lån eller for å få lavere rente og bedre betingelser har du mulighet til å søke lån med en medsøker. Det vil si at du, og en annen person tar opp lån sammen. Da vil både din og medsøkers betalingsevne tas til betraktning i søknadsprosessen.

Søknadsprosess

Den uforpliktende søknadsprosessen er både rask og enkel. Du vil i de fleste tilfeller få umiddelbart svar på din lånesøknad. Søknaden er kun elektronisk og gjøres ved bruk av BankID. Dersom du får innvilget lån, vil du motta et lånedokument som du signerer elektronisk. Etter at du har signert lånedokumentene vil pengene vanligvis utbetales samme dag.

Bank Norwegian kan dessverre ikke tilby gjelds eller betalingsforsikring på sine forbrukslån.

Krav og lånebetingelser

De fleste kan få innvilget lån fra Bank Norwegian, men det er et par enkle krav som må tilfredsstilles; du må være norsk statsborger og du må ha en liknet inntekt. Det er ingen fastsatte krav til inntekt, men dersom du oppfyller hovedkravene vil en kredittvurdering bli foretatt. Her vil din liknede inntekt, gjeld og generelle økonomiske situasjon bli vurdert. Denne vurderingen er med på avgjøre hvorvidt du vil få innvilget ditt lån, og hvilke betingelser Bank Norwegian kan tilby deg forbrukslån til.

Brukervennlig nettbank, gunstig fordelsprogram og andre banktjenester.

I tillegg til forbrukslån tilbyr også Norwegian et markedets aller mest populære kredittkort. Kredittkortet er svært populært mye på grunn av sine gode rente og nedbetalingsbetingelser, men også på grunn av fordelsprogrammet Norwegian Reward. Med kredittkort hos Bank Norwegian blir du automatisk medlem i Norwegian Reward. Du vil da få 1% av alle dine varekjøp med kredittkortet inn på din Reward-konto i form av CashPoints.
Disse poengene kan du spare opp, og bruke til å kjøpe flybilletter hos Norwegian.

Som kunde i Bank Norwegian vil du få tilgang til, og oversikt over hele ditt kundeforhold i deres brukervennlige nettbankløsning. Her vil du finne informasjon og oversikt over dine lån, kredittkort og sparekontoer.

Bank Norwegian tilbyr gode betingelser for refinansiering av kredittkort og dyre smålån. Ved å refinansiere kostbar gjeld kan du spare mye penger, samt redusere din nedbetalingstid betraktelig.

SØK HER
Annonselenke

Kontakt

Bank Norwegian AS
E-post post@banknorwegian.no
Adresse Postboks 338, 0101 Oslo
Telefon 02929
Kundeservice https://www.banknorwegian.no/Kundeservice
Nettside https://www.banknorwegian.no
Åpningstider Hverdager 10.00 – 16.00