4 / 5 ( 34 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Lån tilpasset deg og din hverdag

Instabank er en ny og heldigital bank som ønsker å tilby nye og innovative banktjenester. Instabank tilbyr både lån til forbruk og refinansiering samt sparekonto med høy rentesats. Hos Instabank kan du få innvilget forbrukslån på inntil 500 000 kroner. Siden Instabank er en heldigital bank vil få svar på din søknad umiddelbart og utbetaling vil skje så fort som mulig etter at din søknad har blitt innvilget.

Personlån

Personlån fra Instabank tilsvarer et vanlig forbrukslån, det vil si at du ikke behøver å stille med sikkerhet i eiendom for å få låne penger og lånet er ikke betinget til et spesielt formål. Instabanks Personlån er et av markedets mest fleksible forbrukslån. Du kan selv velge om du vil ha fleksibel eller fast nedbetalingsplan på ditt lån. Instabank kan tilby forbrukslån på inntil 500 000 kroner med en nominell rentesats fra 7,9% med gode nedbetalingsbetingelser og konkurransedyktige gebyrer.

Refinansiering

Noen ganger ender man opp med litt for mange smålån og ubetalte kredittkort. Alle de ulike, og ofte høye rentesatsene samt alle de månedlige gebyrene kan bli betydelige. Ved å refinansiere dyr småkreditt kan du gjøre din økonomiske hverdag enklere og betale ned gjelden din raskere. Instabank tilbyr lån til refinansiering på inntil 500 00 kroner med gode rente og nedbetalingsbetingelser.

Sparekonto

Dersom du ønsker å få mest mulig ut av sparepengene dine bør du sette de på en høyrentekonto. Siden det generelle rentenivået for tiden er svært lavt er det ikke alle spareprodukter som gir noen særlig avkastning på pengene dine. Det kan derfør lønne seg å sette sparepengene på en konto som tilbyr best mulig rentesats. Hos Instabank kan du opprette en sparekonto som gir deg konkurransedyktige betingelser.

Søknadsprosess

Siden Instabank er en heldigital bank foregår all søknad og kommunikasjon med banken via Internett. Du søker via Instabanks søknadsskjema på nett og signerer ved hjelp av BankID. Instabank vil da vurderer din søknad ved hjelp av sine automatiserte kriterier og du vil som oftest få svar på din søknad umiddelbart. De fleste kan få innvilget lån hos Instabank og man må kunne tilfredsstille et par enkle krav.
Alle søkere må være fylt 23 år på søknadstidspunktet og man må være uten betalingsanmerkninger. I tillegg må man ha en lignet årsinntekt på mer enn 250 000 kroner i året. Du kan heller ikke låne penger dersom din alder pluss nedbetalingsperiode overstiger 80 år.

Vår vurdering

Instabank er en ny aktør i markedet og lover mange nye og spennende tjenester. Det at banken kun opererer via nett gjør at de kan tilby deg bedre betingelser på grunn av lavere kostnader. Per i dag tilbyr Instabank mange av de samme produktene som andre tilsvarende banker, men med bedre betingelser. Vi er spent på se hvilke spennende og innovative banktjenester Instabank kan bringe til markedet i fremtiden.

SØK HER
Annonselenke

Kontakt

Instabank – ACE Project ASA
E-post kundesenter@instabank.no
Adresse Drammensveien 177, 0275 OSLO
Telefon 21 51 93 00
Kundeservice https://instabank.no/kundesenter
Nettside https://instabank.no/
Åpningstider Hverdager 08.00 – 18.00