4 / 5 ( 17 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av forbrukslån fra Komplett Bank

Hos Komplett Bank kan du få et av markedets mest fleksible forbrukslån med svært gode rente og nedbetalingsbetingelser. Hos Komplett Bank bestemmer du selv hvor store dine månedlige innbetalinger skal være, så lenge du betaler de påløpte renter og gebyrer. Alle innbetalinger du gjør vil være disponible for uttak så lenge du er innenfor din angitte lånegrense.

Hos Komplett Bank kan du få innvilget forbrukslån på mellom 30 000,- og 500 000,- med fleksibel nedbetalingstid. Komplett Banks løsning gir deg større kontroll på nedbetalingstid og månedlige innbetalinger. Ditt totale tilbakebetalingsbeløp bestemmes derfor i stor grad av hvor mye du velger å betale inn hver måned, samt gjeldende renter og gebyrer. Dersom du velger å betale mindre avdrag hver måned vil det totale beløpet bli større. Da det vil påløpe mer renter med en lengre nedbetalingstid.

Fleksibel løsning

Den fleksible nedbetalingsløsningen gir deg større frihet og du kan selv bestemme at du ønsker å betale mindre i perioder dersom du ønsker det. Hver måned vil du bli fakturert for renter og et månedlig gebyr på 35,-. Forbrukslånet fra Komplett Bank kan ha et etableringsbeløp på opp til 1950,- for større lån, noe som er større enn andre aktører på markedet.

Umiddelbart svar

Hos Komplett Bank vil du få umiddelbart svar på din lånesøknad, og dersom du får innvilget lån, kan låneavtalen signeres elektronisk ved hjelp av BankID. Lån på mindre beløp vil bli utbetalt samme dag, dersom lånet er godkjent og signert innen siste daglige utbetaling.
På lån av større beløp kan det være nødvendig at du dokumenterer inntekt og andre økonomiske opplysninger. Dette gjøres ved å sende inn lønnsslipp og selvangivelse. Det er også mulig å søke forbrukslån med medsøker for å øke dine sjanser for lån, eller for å få bedre rentevilkår.

Hovedfordelen med Komplett Banks forbrukslån er deres fleksible løsning for forbrukslån uten sikkerhet. Denne metoden å organisere et forbrukslån på var innovativ og nytenkende da den kom og utfordret på mange måter normer og regler i finansbransjen. Selv med en nedbetalingsløsning som gir mye større frihet til kundene, er Komplett bank i stand til å konkurrere med de fleste andre banker når det kommer til lånebeløp, rentebetingelser og utbetalingstid.

Krav til søknad

De fleste kan få innvilget forbrukslån hos Komplett Bank, men de stiller et par krav til deg som potensiell låntaker. Du må ha fast inntekt som kan dokumenteres med lønnsslipp og eventuelt selvangivelse. Låntaker må også være norsk statsborger med fast bostedsadresse i Norge, samt være 20 år på søketidspunktet. Dersom søker ikke er norsk statsborger må man kunne vise til fast og liknet inntekt.

Mer om Komplett Bank

Komplett Bank er en del av Komplett Group som er en av Norges største netthandelskonsern. Komplett Group eier blant annet MPX.no, Blush.no og Bildeler.no, i tillegg til Komplett.no. Komplett Bank tilbyr også kredittkort og spareløsningers. Med kredittkort fra Komplett Bank vil du ta del i deres fordelsprogram ”Komplett Bonus”, som medlem vil du tjene bonuspoeng som du kan bruke til å handle i Komplett Groups nettbutikker

Selv om Komplett Bank er en relativt ny aktør på markedet har de allerede utfordret markedet med sine nye og innovative banktjenester.  Spesielt deres kredittkort med lang betalingsutsettelse og fleksible forbrukslån.

SØK HER
Annonselenke

Kontakt

Komplett Bank ASA
E-post kundeservice@komplettbank.no
Adresse Vollsv. 2 A, 1366 Lysaker
Telefon 21 00 74 50
Kundeservice https://www.komplettbank.no/kundesenter
Vilkår Link
Nettside https://www.komplettbank.no/
Åpningstider Hverdager 09.00 – 16.00