5 / 5 ( 51 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av forbrukslån fra Lendo

Lendo hjelper deg i å innhente tilbud på forbrukslån fra inntil ti ulike banker. Når du søker om forbrukslån trenger du bare å sende inn én søknad, men likevel få det beste tilbudet fra ti banker. Ved å benytte denne løsningen får du muligheten til å velge den banken som passer deg best og som kan tilby de beste vilkårene.

Lendo kan hjelpe deg med å søke om forbrukslån fra kroner 5.000 og opptil 500.000 med en nedbetalingstid på inntil 12 år. Ved hjelp av deres praktiske lånekalkulator kan du få oversikt over de månedlige innbetalingene og hvordan rentene fordeler seg. Rentesatsene som oppgis i denne kalkulatoren er kun basert på et gjennomsnittstall og kan variere. Den endelige rentesatsen du får blir bestemt av den lånetilbyderen du velger. Månedsbeløp og totalt tilbakebetalingsbeløp avhenger av hvilken betalingstid du velger og størrelsen på lånet ditt.

Dersom du har behov for en periode med avdragsfrihet eller betalingsutsettelse må du søke hver enkelt långiver om dette da Lendo kun formidler din søknad til sine samarbeidspartnere.

En søknad, tilbud fra flere banker

Ved å bruke Lendo som låneformidler vil du kunne spare mye tid på å sende søknader til ulike tilbydere. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere dine personalia og informasjon om din økonomiske situasjon før Lendo videresender din elektroniske søknad til sine samarbeidspartnere. Hele søknadsprosessen fra start til slutt er svært rask og effektiv da både Lendo og långiverne behandler din søknad elektronisk. Hos Lendo er det ingen skjulte kostnader eller avgifter. De lånetilbudene som blir gitt til deg er det gjeldende tilbudet. Lendo får betalt av sine samarbeidspartnere uavhengig om du velger å ta opp lån hos de eller ikke. Det er derfor de kan tilby deg denne uforpliktende tjenesten, slik at du får det absolutt beste tilbudet på forbrukslån.

Det er lånetilbyderne som setter kravene til låntaker, det er altså ikke Lendo som bestemmer dette. De fleste lånetilbyderne har aldersgrenser, krav til inntekt og statsborgerskap. De aktuelle kravene vil bli opplyst av hver enkelt bank.

Mer om Lendo

Lendo eies og drives av Schibsted-konsernet, som også eier nettsider som Finn.no. Schibsted er et av Norges største mediekonsern og driver aviser som VG, Aftenposten, Bergens Tidene og Dine Penger. På grunn av deres innflytelse i markedet har de klart å utvikle en løsning som tilbyr deg som potensiell låntaker de beste tilbudene fra anerkjente banker og låntilbydere som for eksempel; OPP Finans, Collector, Santander Consumer Bank, yA Bank og Svea Finans.

SØK HER
Annonselenke

Kontakt

Lendo AS
E-post kundeservice@lendo.no
Adresse Grensen 5 /7, 0159 Oslo
Telefon 22 00 70 70
Kundeservice https://www.lendo.no/kontakte-kundeservice
Nettside https://www.lendo.no/
Åpningstider Mand – Tors 09.00 – 20.00, Fredag 09.00 – 16.00