4 / 5 ( 39 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av forbrukslån fra Opp Finans

Opp Finans er en av Norges aller største tilbydere av forbruksfinansiering. Opp Finans spesialiserer seg på å tilby skreddersydde lån til sin kunder, slik at de kan være lette å leve med i nedbetalingstiden. Samtidig skal det være raskt, enkelt og trygt tå ta opp lån hos Opp Finans. Hos Opp Finans vil du kunne ta opp forbrukslån med konkurransedyktige vilkår, men som også er tilpasset din økonomiske situasjon.

Opp Finans kan innvilge forbrukslån fra 10.000 og opptil 500.000 med en nedbetalingstid på inntil 15 år. Du kan også søke om lån til refinansiering av smålån og kredittkort som vil gi noe bedre betingelser sammenlignet med et forbrukslån. Men tar du et forbrukslån står du fritt til å velge hva du ønsker å bruke pengene på. Sammenlignet med andre banker har Opp Finans en svært fleksibel betalingsløsning, men derfor også noe høyere gebyrer enn andre tilbydere. Hvert lånt har et etableringsgebyr på 950 kroner og hver måned vil det påløpe et termingebyr på 50 kroner.

Søknadsprosess

Hele søknadsprosessen foregår elektronisk fra start til slutt og det går fort å fylle ut søknaden på nett. Etter at dine opplysninger er behandlet får du svar på din søknad per SMS. Når søknaden er ferdig behandlet og signert av deg vil du få pengene utbetalt innen et par dager.

Tilpasset løsning

Hos Opp Finans får du et skreddersydd forbrukslån som er tilpasset din økonomi. De tilbyr også lavere renter sammenlignet med konkurrentene. Gode rentebetingelser er en av hovedfaktorene for et godt lånetilbud, så dette er det viktig at du passer på når du sammenligner forbrukslån fra ulike tilbydere. Med lån fra Opp Finans har du muligheten til å selv justere hvor mye som skal betales inn hver måned. Du kan også søke om én betalingsfri måned per år.

Krav til søknad

For å få innvilget forbrukslån hos Opp Finans må du være fylt minst 21 år og ha bodd i Norge i tre år. Du kan heller ikke ha hatt noen betalingsanmerkninger de siste to årene. Dersom du oppfyller disse kravene vil din inntekt og øvrige økonomiske situasjon bli vurdert, og du får en kredittscore som er grunnlaget for vurderingen av deg som potensiell låntaker.

Mer om Opp Finans

Opp Finans er en del av Gjensidige-gruppen, som har lang erfaring med forsikring og banktjenester på det norske markedet. De har utviklet en løsning hvor de benytter sin erfaring og innflytelse til å tilby et svært konkurransedyktig forbrukslån for både små og store beløp. Du kan få innvilget lån fra 10.000 og opptil 500.000 til mange ulike formål, enten det er forbruk eller refinansiering.

SØK HER
Annonselenke

Kontakt

Opp Finans – endel av Gjensidige Bank
E-post post@oppfinans.no
Adresse Postboks 33, 0101 Oslo
Telefon 04140
Kundeservice https://www.oppfinans.no/om-oss-og-kontakt
Vilkår https://www.oppfinans.no/priser-og-vilkaar
Nettside https://www.oppfinans.no/
Åpningstider Mand – Tors 08.00 – 21.00, Fredag 08.00 – 18.00