4 / 5 ( 31 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av forbrukslån fra Santander

Santander Consumer Bank er en av Europas aller største tilbydere av forbruksfinansiering. Selskapet er opprinnelig spansk, men har med årene utvidet sin virksomhet til andre Europeiske land og verden for øvrig. Per i dag har Santander Consumer Bank 1600 ansatte bare i Norden!

Best i test

Selskapet har blitt kåret til Europas beste bank av magasinet Euromoney. Denne kåringen er basert på selskapets kredittverdighet, driftsresultat, kundetilfredshet og internasjonale anerkjennelse.

Lånemuligheter

Hos Santander Consumer Bank kan du låne opptil 350.000 som kan du kan betale ned over 15 år. Santander tilbyr to ulike typer lån; forbrukslån og privatlån. Forbrukslånet er begrenset til 70.000 kroner, og har verken etablerings- eller termingebyr. Dersom du trenger å låne mer enn 70.000 kan du søke om et forbrukslån. Forbrukslån kan innvilges for beløp opp til 350.000 kroner og har et etableringsgebyr på 950 kroner samt et termingebyr på 70. Forbrukslånet fra Santander er derfor en god løsning for deg som ikke trenger å låne så mye, og du vil også spare mye på gebyrer.

Søknadsprosess

Som hos de fleste andre banker er hele søknadsprosessen elektronisk. Så fort du har sendt inn din søknad vil du få svar basert på de opplysningene du har oppgitt. Deretter må du godta et eventuelt tilbud fra Santander og sende inn dokumentasjon som underbygger din økonomiske situasjon. Så fort dette er mottatt og låneavtalen er signert vil Santander betale ut pengene til din bankkonto.

Siden Santander er en internasjonal storbank kan de tilby deg lån med et av markedets aller laveste effektive rentesatser på grunn av lave gebyrer og gode rentebetingelser generelt. Dersom du tar opp privatlån fra Santander er gebyrene noe høyere enn andre tilbydere for samme beløp. Santanders lånetilbud er derfor best for de som har behov for å låne under 70.000 kroner.

Krav til søknad

For å få innvilget lån hos Santander må du ha fylt 25 år og ha bodd i Norge i minst tre år. Du må også ha en fast årsinntekt på 200.000 eller mer. Dersom du oppfyller disse kravene vil også resten av din økonomiske situasjon bli tatt med i betraktning om hvorvidt du skal få innvilget lån hos Santander eller ikke.

Mer om Santander

Selv om Santander er et relativt ferskt navn på det norske markedet er det ingen grunn til å tvile på deres rykte. Dette er en internasjonal storbank som har bygget seg opp i svært mange land. Nylig kjøpte Santander opp GE Money Bank som har vært en kjent aktør i Norge i mange år. De viderefører mange av GEs fleksible låneordninger i tillegg til at de tilfører noen nye løsninger til markedet.

Hos Santander Consumer Bank kan du få forbruks eller privatlån på opp til 350.000 kroner med noen av markedets beste betingelser. Søknaden din vil bli raskt behandlet og du vil kunne ha pengene på konto innen et par dager etter at søknaden har blitt godkjent.

SØK HER
Annonselenke

Kontakt

Santander Consumer Bank AS
E-post post@santanderconsumer.no
Adresse Strandvn. 18 / P.O Box 177,  N-1325 Lysaker
Telefon 08530
Kundeservice https://www.santanderconsumer.no/om-santander/kontakt-oss
Vilkår Link
Nettside https://www.santanderconsumer.no
Åpningstider Hverdager 08.00 – 18.00, lørdager 10.00 – 16.00