5 / 5 ( 29 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av Thorn Forbrukslån

Med forbrukslånet Thorn PrivatLån Pluss har du muligheten til å låne fra 10.000 og opptil 100.000 kroner. Her kan du få nedbetalingstid på inntil 72 måneder (6 år). Rentesatsene starter fra 9,9% og avhenger av hvor mye du låner og hvor lang tid du ønsker å bruke på å betale ned lånet ditt.

PrivatLån Pluss’ egenskaper

Selv om Thorn PrivatLån Pluss er definert som et forbrukslån gjør lånets egenskaper at det ligner mer på et såkalt smålån. Et lån man kan ta opp når man trenger å låne et mindre beløp, her er rentene ofte høyere og nedbetalingstiden kortere, men de stilles lavere krav til inntekt og betalingsevne.

Hos Thorn er etableringsgebyret et av de høyeste på markedet med hele 1820 kroner. I tillegg kommer et termingebyr på 45 kroner hver måned. Siden lånet har såpass kort nedbetalingstid vil gebyrene gjøre at lånets effektive rente blir høy.

Søknadsprosess

For å få innvilget et lån uten sikkerhet hos Thorn må du være minst 20 år på søknadstidspunktet. Søker må ha vært folkeregistrert i Norge i minst 3 år for å få innvilget en lånesøknad. Man kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger.
Det stilles ingen absolutte krav til inntekt, men som en del av søknadsprosessen vil det bli gjort en kredittvurdering av deg. En slik vurdering gir lånetilbyderen en mulighet til å vurdere hvorvidt de tror du er i stand til å betale tilbake lånet. Du kan søke elektronisk og du vil få raskt svar på søknaden din. Som hos de fleste andre tilbydere er det helt uforpliktende å søke.
Dersom du får innvilget lån vil pengene bli utbetalt direkte til din konto innen kort tid.

Et forbrukslån fra Thorn kan brukes til akkurat hva du vil. Du har kanskje lyst til å kjøpe noe du har spart til lenge, eller du føler at du fortjener en ferietur. Dersom du trenger et større lånebeløp finnes det mange andre tilbydere på markedet, men disse stiller høyere krav til inntekt og betalingsevne.

Vurdering

Vår vurdering er at Thorn PrivatLån Pluss er et forbrukslån som ikke oppfyller alle kriteriene vi mener er nødvendige for et godt forbrukslån. Lave lånebeløp, kort nedbetalingstid og høye gebyrer gjør at det finnes mange andre gode alternativer til forbrukslån fra Thorn. De høye gebyrene er med på å gjøre den effektive renten svært høy sammenlignet med andre lån i samme klasse. Det følger heller ikke med noen fordelsprogram med lånet, noe som har blitt mer og mer vanlig i det siste.

SØK HER
Annonselenke

Kontakt

THORN Norge AS
E-post infono@thorn.no
Adresse Postboks 40 Bryn 0611 Oslo
Telefon 07575
Kundeservice http://www.thorn.no/kontakt.aspx
Vilkår https://www.thorn.no/lanevilkaar.aspx
Nettside http://www.thorn.no/
Åpningstider Hverdager 08.00 – 18.00, Lørdag 11.00 – 16.00