4 / 5 ( 22 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av yA Bank Forbrukslån

Hos yA Bank kan privatpersoner få innvilget forbrukslån fra 25.000 og opptil 500.000 uten sikkerhet. Her får du en av markedets aller mest gunstige effektive rentesatser. Du har muligheten til å velge å betale ned lånet over 15 år, noe som gir lave månedsbeløp. Du har også mulighet til å søke om inntil tre års avdragsfrihet.

Krav til søknad

For å få innvilget forbrukslån hos yA Bank må du ha fylt 21 år og ha en årsinntekt på minst 250.000 kroner i året. Du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger på søknadstidspunktet. Hos yA Bank er hele søknadsprosessen elektronisk og du vil få umiddelbart svar på om de kan tilby deg ønsket kreditt. Tilbudet vil være gyldig i 30 dager fra søknadsdato og er helt uforpliktende.  Som en del av søknad og godkjennings-prosessen vil alle potensielle kunder bli kredittvurdert. En slik vurdering innebærer blant annet at din økonomiske historie blir undersøkt for å forsikre at du har betalingsevne og villighet.

Dersom du får et lånetilbud kan låneavtalen signeres med BankID. Hele søknads- og signeringsprosessen ville være gjort på én dag.

Hvorfor ta opp forbrukslån?

Det kan være mange grunner til at man ønsker å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet i faste eiendeler. Et slikt lån kan du velge å bruke til det du vil.  Mange velger å ta opp forbrukslån for å gjøre mindre investeringer, oppussing eller å rydde opp i mindre og dyre smålån.

Andre velger kanskje å ta et forbrukslån for å ta en velfortjent ferie eller kjøpe motorsykkelen som har stått høyt på ønskelisten i mange år.

Det kan være svært lønnsomt å samle flere forfalte kredittkort og dyre smålån i et forbrukslån for å spare renter og gebyrer. Du vil da få ett månedlig beløp å forholde deg til fremfor ulike faktorer fra alle dine kreditorer.

Refinansiering av dyre smålån og kredittkort

Når du velger å samle flere lån i et nytt lån kalles dette refinansiering. Refinansiering gjør at du kan ta opp et lån som er større enn de individuelle kredittkortene. Slik får du bedre nedbetalingsbetingelser. Dersom du ønsker å ta opp et forbrukslån fra yA Bank til refiansieringsformål, vil de bistå deg med alt de praktiske i forbindelse med nedbetaling av de individuelle kreditorene.

Gode vilkår

Hos yA Bank er den gjennomsnittlige nominelle rentesatsen på 14%, noe som er en av markedets aller beste rentenivåer for forbrukslån. Et vanlig kredittkort kan ha opptil 10% høyere rentesats enn forbrukslånet fra yA Bank. Din faktiske rentesats bestemmes av flere ulike eksterne økonomiske faktorer. Det er viktig å ta høyde for dette når du inngår en låneavtale. Din rentesats kan også påvirkes i positiv retning dersom du kan vise til at du har god økonomisk kontroll og en ryddig betalingshistorikk. Rentesatsen kan også variere avhengig av størrelsen på lånet.

Gebyrsatsene hos yA Bank er også konkurransedyktige sammenlignet med andre tilbydere på markedet og lån av samme størrelse. Etableringsgebyret er fast på 900 kroner og varierer ikke med størrelsen på lånet. Du er derfor ikke nødt til å betale mer i etableringsavgift for større lån, noe du må hos noen banker. Hos yA Bank får du heller ingen urimelige månedlige gebyrer. Her er  termingebyret på 30 kroner, noe som er hverken er høyere eller lavere enn snittet i markedet.

Om yA Bank

yA Bank er en mindre aktør i markedet av finansieringstilbydere. De er eid av flere av de store bankene, investeringsselskaper og fond samt private aksjonærer. Banken være stolte av å opparbeidet seg et solid og godt rykte i markedet siden oppstarten i 2006,  og har blant annet utmerket seg ved å vinne Bank-NM åtte år på rad.

 

SØK HER
Annonselenke

Kontakt

yA Bank AS
E-post post@ya.no
Adresse Postboks 7104 Majorstuen, 0306 Oslo
Telefon 09292
Kundeservice https://ya.no/kundesenter/
Vilkår Link
Nettside https://ya.no
Åpningstider Hverdager 09.00 – 16.00