Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
guide

Guider

Vi strekker oss langt for å lage gode og nyttige guider for våre lesere

På denne siden har vi samlet alle våre guider. De skiller seg ut fra våre vanlige artikler med at de tar for seg et spesielt tema hvor vi går i dybden for å lage en nyttig og relevant guide som er ment for å hjelpe til for en bedre økonomi.

 • refinansiering

  Guide: Refinansiering av gjeld

  Refinansiering er et begrep som flyter mye rundt på det norske økonomimarkedet. I denne guiden viser vi deg alt du trenger å vite om refinansiering samt hvordan du enkelt kan refinansiere dyr gjeld for en bedre økonomi.

  Les guiden
 • Guide: Forbrukslån – Alt du trenger å vite

  Forbrukslån er et marked i vekst i Norge. Det kommer stadig flere aktører på banen og i dag finnes det flere titalls forbrukslån å velge mellom. I denne guiden får du en oversikt over alt du trenger å vite som omhandler forbrukslån og hva du må passe på.

  Les guiden
 • Guide: Hvordan klage til banken

  I denne guiden får du en steg-for-steg guide til hvordan du klager til banken din

  Les guiden
 • Guide til å bli kvitt gjeld

  Guide: Hvordan bli gjeldsfri for alltid

  Gjeld kan invadere livet ditt på mange forskjellige måter. Uansett hvordan man ender opp med gjeld vil det ha en enorm innvirkning på livet ditt. Men det finnes muligheter for å komme seg ut av situasjonen. Hvis du iverksetter tiltak nå vil situasjonen bli bedre på sikt.

  Les guiden
 • ID tyveri guide

  Guide: Hvordan forebygge og håndtere ID Tyveri

  Risikoen for identitetstyveri fortsetter å øke. Det går sjeldent en måned før man hører en historie om datainnbrudd, datatyveri eller betydelige tap pga ID-tyveri. I denne guiden vil vi hjelpe med å gi den beste strategien for å forsvare deg mot identitetstyveri.

  Les guiden
 • kredittscore

  Guide: Forstå din kredittrating

  I vårt samfunn drevet av kreditt trenger alle å administrere sin kredittrating. Denne guiden er laget for å avkrefte myter og viser deg hvordan du kan håndtere din kredittrating slik at du kan nå dine mål.

  Les guiden
 • kredittkort guide

  Guide: Alt du trenger å vite om Kredittkort

  Kredittkortbransjen har vokst til å bli en enorm sektor i Norge. Det finnes et hav av kredittkortselskaper på markedet og med tøffere konkurranse fra år til år blir fordelsprogrammene stadig bedre I denne kredittkort-guiden får du grundig informasjon om alt du trenger å vite om kredittkort.

  Les guiden
 • Informativt
 • Gratis tjeneste
 • Nyttig for deg