5 / 5 ( 56 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av Bank Norwegian kredittkort

Kredittkortet fra Bank Norwegian er et av markedets beste kredittkort, spesielt når det kommer til reise. En grunn til dette er at kortet ikke har gebyr på kontantuttak i utlandet, noe de aller fleste kredittkort har. En annen er at selve reisen kan bli mye billigere da man har gode muligheter til opptjening av «CashPoints”. Disse kan brukes på alle varer og tjenester hos Norwegian Air Shuttle. Med kortet har man også gratis reise- og avbestillingsforsikring dersom man betaler over 50% av reisekostnadene med kredittkortet. Da vil man være sikret for uhell, sykdom eller tapt bagasje når man først er ute å reiser.
I tillegg til dette har kortet lave gebyrer og en relativt lav rente sammenlignet med andre kredittkort.

Cashpoints

Cashpoints er valutaen som brukes i lojalitetsprogrammet Norwegian Reward. Med Bank Norwegian Kredittkort er det mange muligheter for opptjening av CashPoints. Alt man trenger å gjøre for dette er å aktivere CashPointsopptjening i nettbanken. Dersom man glemmer å gjøre dette før det har gått en stund får man likevel alle de CashPoints man ville hatt krav på dersom man hadde aktivert opptjeningen fra første dag.
CashPoints kan brukes til å kjøpe flybilletter hos Norwegian til en valutakurs hvor én CashPoint er lik én krone.
Når man bruker kredittkortet vil man minimum få 1% på alle kjøp av varer og tjenester tilbake som CashPoints. Dersom man kjøper flybilletter hos Norwegian får man 5% og 20% på henholdsvis lavprisbilletter og full-flex billetter.

Eksklusive avtaler

Norwegian har også avtaler med andre bedrifter som gir ekstra CashPoints. Kjøper man strøm hos NorgesEnergi eller bredbånd hos HomeNet for man 5% av utgiftene tilbake som CashPoints samt 500 i velkomstbonus. Man har 5% hos Talkmore, 3-5% på leiebiler, 1800 poeng ved innmelding hos RiksTV og 100 poeng fra Sector Alarm. Har man venner og familie som også er på utkikk etter et kredittkort vil man få 200 CashPoints for hver person man verver til Norwegian. De vil også motta denne bonusen.

Forsikringer

I tillegg til gratis reise- og avbestillingsforsikring som nevnt tidligere, blir man tilbudt mange andre rimelige forsikringsløsninger. Man har tilbud om forsikring mot tapt avgang. Mulighet for betalingsforsikring som dekker innbetalinger på kortet dersom man blir syk eller arbeidsledig. (0.99% av utestående saldo per måned). Man kan få 10% rabatt på en helårs reiseforsikring hos Travel Guard, ID-tyveriforsikring (149 kroner per år) og egenandelsforsikring på leiebil (249 kroner per år). Som man kan se spesialiserer Bank Norwegian seg på tilby forsikringer knyttet til reise noe som gjør de til et komplett reisekredittkort.

Et av de beste kredittkortene på markedet

Det er nå åpenbart at kredittkortet til Bank Norwegian er et av de beste på markedet. De gode betingelsene og mangel på gebyrer er i seg selv en grunn til å gjøre kortet konkurransedyktig. Når man i tillegg enkelt kan spare opp CashPoints som gjør de neste flybillettene mye billigere skjønner man hvorfor dette kredittkortet er regnet som et av de aller beste kredittkortene for folk som er glad i å reise. Spesielt når man tar i betraktning at konkurrentene for dette segmentet veldig ofte har høye årsgebyr.

Noen kan syntes at det er litt skuffende at man er bundet til å bruke CashPoints hos Norwegian. Dette er det normale ved slike lojalitetsprogram og det er det samme med Eurobonus hos SAS. For enkelte vil andre kredittkort ha bedre løsninger når det kommer til bonusopptjening, men selv de vil ha stor nytte av å ha Bank Norwegians kredittkort som et utelukkende reisekredittkort.