Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Ønsker du å få tilsendt nedbetalingsplanen på epost?
×

Skriv inn navn og epost, så sender vi deg din nye nedbetalingsplan på epost

brukervilkårene
Nei takk, fortsett uten
Fortsett
Sist oppdatert: 13 juni 2017
reiseforsikring kredittkort

Derfor trenger du et Bank Norwegian kredittkort i sommer

De fleste nordmenn tar seg en tur til utlandet i løpet av sommerferien. Men uansett om du skal fly, reise på biltur eller bare besøke familie rundt i Norge gjør du lurt i å ha et smart kredittkort.

Dette gir deg en rekke fordeler, og kan også spare deg for en del penger mens du er på tur. Bank Norwegian sitt Visa-kort er skreddersydd for reiseentusiaster. Med et slikt i lommeboka trenger du ikke bekymre deg for pengene dine mens du nyter sommerferien.

Maks kreditt: 100 000 kr
Betalingsutsettelse: 45 dager
Aldersgrense: 18 år
Krav til inntekt: 0 kr
Årsgebyr: 0 kr
Effektiv rente*: 23.10%
5/5 ( 56 Anmeldelser)
* 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.757,-
Cashpoints på alle kjøp (inntil 20% på flybilletter og 1% på andre kjøp)
Reise- og avbestillingsforsikring
Gratis kontantuttak
Høy kredittgrense
Bestill kort!
Annonselenke
* 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.757,-

Gratis reiseforsikring med Bank Norwegian kredittkort

Som kortholder av et Bank Norwegian Visa-kort er du sikret på ferien din gjennom forsikringsselskapet AIG. Reiseforsikringen er inkludert i kortet og er derfor helt gratis å benytte seg av.

Det eneste kravet for at reiseforsikringen med Bank Norwegian skal tre i kraft er at minst 50% av reisen ble betalt med kortet. Derfor kan det være en god idé å bestille både flybilletter og hotellopphold med dette.

Når reiseforsikringen blir gjeldende er du som kortholder, samt ektefelle eller samboer, og alle barn under 21 år sikret. Her får dere altså en familieforsikring på reisen helt uten noen ekstra kostnad.

Til en gebyrfri reiseforsikring å være får man mye trygghet ut av Bank Norwegian-kortet. Det er blant annet ubegrenset dekning for reisesyke og hjemtransport i forsikringen. Dette er spesielt gunstig dersom man befinner seg i et land hvor lege og andre helsetjenester er kostbare.

Reiseforsikringen dekker også tapt reisegods, avbestilling av billetter grunnet sykdom, samt reiseulykke og tannlegebehandling grunnet ulykke.

Maks kreditt: 100 000 kr
Betalingsutsettelse: 45 dager
Aldersgrense: 18 år
Krav til inntekt: 0 kr
Årsgebyr: 0 kr
Effektiv rente*: 23.10%
5/5 ( 56 Anmeldelser)
* 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.757,-
Cashpoints på alle kjøp (inntil 20% på flybilletter og 1% på andre kjøp)
Reise- og avbestillingsforsikring
Gratis kontantuttak
Høy kredittgrense
Bestill kort!
Annonselenke
* 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.757,-

Opptjening av bonus til flyreiser med Norwegian

Norwegian opererer med et bonus-system som heter Norwegian Rewards, i kombinasjon med sin bonus-valuta, cashpoints. Sammen gir disse to fordelsprogrammene deg muligheten til å få en veldig mye mer behagelig reise.

Hver gang du flyr med Norwegian og betaler med Bank Norwegian-kortet ditt tjener du cashpoints på kjøpet. Opptjeningen her ligger på henholdsvis 5% og 20%, avhengig av om du kjøper LowFare eller Flex-billetter.

Det kanskje mest praktiske med cashpoints-systemet til Norwegian er at 1 cashpoint er lik 1 krone. Altså har denne valutaen akkurat samme verdi som norske kroner. Da blir det enkelt å se hvor mange poeng du har til disposisjon, og dermed kan kjøpe flybilletter med.

Gjennom Norwegian Rewards, fordelsprogrammet til Norwegian, får du tilgang på ting som Fast Track på flyplassen, gratis bagasje og gratis setereservasjon. Jo mer du reiser med Norwegian, jo mer behagelig blir reisen. Og bruker du Bank Norwegian-kortet ditt ofte kan den også bli en hel del billigere.

Cashpoints på alle kjøp du gjennomfører i Norge og utlandetbank norwegian cashpoints

Det er nemlig ikke bare på flybilletter du tjener opp cashpoints med kredittkortet ditt. Du får også 1% bonusopptjening på alle kjøp du gjennomfører med kortet. Dette gjelder i både Norge og utlandet.

Med denne fordelen bakt inn i kortet blir det enda enklere å spare opp cashpoints. Som igjen gjør flybillettene dine billigere.

Si for eksempel at du bruker kredittkortet ditt til samtlige transaksjoner i løpet av ferien. Og at hele turen, med hotell og forbruk, koster deg og familien 40.000 kroner. Da har dere tjent inn 400 cashpoints, altså 400 kroner, på kjøp dere uansett ville ha gjort.

Legger man dette til opptjening på flybilletter blir det fort snakk om noen hundrelapper. Denne cashpoints-saldoen gjør fremtidige ferier billigere. Hvis du reiser mye med Norwegian er det altså ingen tvil om at Bank Norwegian sitt kredittkort er svært gunstig.

Rentefri betalingsutsettelse gjør feriebudsjettet mer oversiktlig

Visa-kortet til Bank Norwegian har en god betalingsutsettelse på inntil 45 dager. Denne bør du absolutt bruke til din fordel for å gjøre ferien både billigere og mer oversiktlig.

Når man bruker ett enkelt kredittkort på reisen blir det lettere å se over feriebudsjettet når man er vel hjemme igjen. Og ferieutgiftene kommer pent samlet sammen på én regning, i stedet for at man må se over flere konti.

Du bør imidlertid være oppmerksom på at den rentefrie betalingsutsettelsen på kredittkort gjelder fra den 1. hver måned. Det betyr altså at du får lengst utsettelse på kjøp som gjennomføres tidlig.

Si at dere tar en utenlandsreise fra den 2. juli til den 9. juli. Da trenger dere ikke å betale for ferien før den 15. august. Det medfører at pengene du ville ha trukket direkte fra et bankkort blir stående og forrente seg. I det lange løp er det noen kroner å spare på betalingsutsettelse med kredittkort.

Husk også på at kredittkortet kommer med forsikring mot ID-tyveri. Dersom dere ser noe som ikke stemmer på kredittkortregningen vil Bank Norwegian hjelpe dere med å rydde opp.

Gebyrfri bruk av Bank Norwegian kredittkort i utlandet

Det finnes ingen kredittkort på markedet i Norge som er helt gebyrfrie å bruke. Derfor gjør du lurt i å skaffe deg et med færrest mulig gebyrer. Bank Norwegian er et av disse, og spesielt gunstig i utlandet.

Her er det nemlig vanlig at kredittkortselskapene tar seg godt betalt for kortbruken din. Spesielt dersom du tar ut penger. Dette er ofte nødvendig på ferien, og da er det kjipt å oppdage uttaksgebyrer når du kommer hjem.

Med Bank Norwegian sitt kredittkort betaler du kun et standard valutapåslag på 1.75% når du tar ut penger i minibank. Bortsett fra dette er all kortbruk helt gebyrfri i utlandet. Samtidig som du sparer opp cashpoints på alle transaksjonene du gjennomfører.

Å ha enkel og billig tilgang på pengene dine er lurt på reisen. Hvis du ender opp et sted som ikke tar kort er det lite gunstig å måtte ta ut penger med dyre uttaksgebyrer.

Lave krav til søkerne av Bank Norwegian kredittkort

Dersom du reiser mye med Norwegian bør du definitivt skaffe deg et Bank Norwegian kredittkort til sommeren. Dette vil gjøre reisen tryggere og lettere. Og det er faktisk ikke så vanskelig å skaffe seg dette kortet, til tross for alle fordelene.

Bank Norwegian har 18-års aldersgrense på kredittkortet sitt. Du må ha fast inntekt for å søke, men det er ingen minimumskrav til inntektsnivået ditt.

Det eneste kriteriet til Bank Norwegian er at du ikke har noen registrerte betalingsanmerkninger. Dette anses som økonomisk mislighold og hindrer deg i å skaffe kreditt fra selskapet.

Hvis du har lav inntekt og er ung må du regne med en forholdsvis lav kredittramme til å begynne med fra Bank Norwegian. Denne vil imidlertid økes ettersom du får et lengre kundeforhold i selskapet og beviser at du kan administrere kredittkortet på en forsvarlig måte.

Flere fordeler med Bank Norwegian kredittkort

Eks ved utsatt betaling: eff 23,1%, 15000 o/12 m. Tot: 16.764

  • Informativt
  • Gratis tjeneste
  • Nyttig for deg