Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Ønsker du å få tilsendt nedbetalingsplanen på epost?
×

Skriv inn navn og epost, så sender vi deg din nye nedbetalingsplan på epost

brukervilkårene
Nei takk, fortsett uten
Fortsett
Sist oppdatert: 3 mai 2017
Manchester United kredittkort

Derfor trenger du et Manchester United-kort

Det er virkelig ingen overdrivelse å si at det finnes kredittkort på markedet skreddersydd for nærmest ethvert behov. Ettersom flere og flere kredittkortselskaper kommer på banen blir også konkurransen tøffere. Og da trenger tilbyderne noe å lokke kunder med.

Hvis du er Manchester United-fan kan det vel egentlig ikke passe noe bedre enn med et Manchester United-kredittkort. Med dette kortet får du et hav av helt spesifikke fordeler som vil gjøre Manchester-turene dine enda mer spesielle.

Her går vi gjennom hvorfor du trenger et Manchester United-kort.

Er du Manchester United-fan?

Dersom du elsker fotballklubben mer enn nesten alt annet i verden har du sannsynligvis vært på fotballkamp i Manchester. Eller i alle fall drømt om det. Hva hvis du kunne fått et kredittkort som også ga deg fordeler på Old Trafford?

Med Manchester United-kortet fra Santander får du som er fotballfan både i pose og sekk. Og hvis du uansett vurderer å skaffe deg et kredittkort er det definitivt verdt å ta en titt.

Som et kredittkort i seg selv er Manchester United-kortet forholdsvis gunstig. Det kommer uten etableringsgebyr, årsgebyr eller varekjøpsgebyr. Den eneste ekstrautgiften du må betale er faktisk ved kontantuttak (40 kroner + 1% av beløpet).

Manchester United-kortet har også en lang rentefri betalingsutsettelse på hele 50 dager. Dette er svært gunstig hvis du har vært på tur til Manchester. Da kan du gå over utgiftene dine før du betaler kredittkortregningen.

Du får også en kredittramme på inntil 100.000 kroner med dette kortet. Og det er godt å ha litt godt med slingringsmonn på kredittkortet når man er i utlandet. Dersom noe skulle skje vet du at du har sikring i Manchester United-kortet ditt.

Reiseforsikring på Manchester United-kortet

I tillegg til å være et kjekt kredittkort på helt generell basis kommer også Manchester United-kortet med en god del fordeler. En av disse er reiseforsikringen som er inkludert i kortet.

Sammenlign med andre reiseforsikringer her

Så lenge du har betalt 50% eller mer av reisen med Manchester United-kortet ditt trer denne i kraft. Og da gjelder den for både deg og inntil tre medreisende. Egenandelsdekning på bilutleie er også inkludert når du betaler hele leieprisen med kredittkortet.

Selv om reiseforsikringen på Manchester United-kortet absolutt ikke er den beste på markedet kan du allikevel få god bruk for den. Hvis dere for eksempel skulle miste bagasjen deres blir dette erstattet med inntil 30.000 kroner for hele reisefølget.

Reisesyke og hjemtransport er dekket for inntil 7.5 millioner kroner. Dersom det blir behov for å oppsøke lege på turen til Manchester er dere altså godt sikret. Sjekk vilkårene nøye og tegn eventuelt en ekstra reiseforsikring hvis du ønsker ekstra trygghet på reisen.

Fordeler på Old Trafford med Machester United-kort

Så kommer altså de virkelig skreddersydde fordelene med Manchester United-kortet. Disse vil gi deg en enda bedre opplevelse når du er på Old Trafford for å se klubben din spille. Hvis du gjør deg litt kjent med fordelene får du mye ut av fotballturen din.

På Old Trafford ligger Megastore, en 1600 kvadratmeter stor butikk, spekket med Manchester United-utstyr. Dette er en av verdens største sportsbutikker dedikert ene og alene til fotball. Og med Manchester United-kortet ditt får du 10% rabatt på alle kjøp i butikken.

Red Café er en tematisert Manchester United-kafeteria som ligger på Old Trafford. Stolene er dekorerte med spillernumre og menyen byr på typisk pub-mat. Manchester United-kortet ditt gir deg 10% rabatt, både på mat og drikke, på spisestedet.

Hvis du er blodfan av Manchester United kan du helt sikkert ikke få nok av fotballklubben. Hva er vel bedre enn en guidet tur rundt på Old Trafford stadion? Eller en tur innom Manchester United-museet? Bare vis fram kredittkortet ditt, så får du 20% rabatt.

Maks kreditt: 100 000 kr
Betalingsutsettelse: 50 dager
Aldersgrense: 20 år
Krav til inntekt: 100 000 kr
Årsgebyr: 0 kr
Effektiv rente*: 26.90%
3.9/5 ( 16 Anmeldelser)
* 15.000,- o/12 mnd. Totalt 17.026,-
Rabatter og fordeler tilknyttet Manchester United
Inntil 20% cashback i utvalgte butikker
Høy kredittgrense
Inntil 20% Cashback
Bestill kort!
Annonselenke
* 15.000,- o/12 mnd. Totalt 17.026,-

Andre Manchester United-fordeler med kredittkortet

Det er ikke bare på Old Trafford at du får mye ut av Manchester United-kortet ditt. Og hvis du virkelig er Manchester United-fan er du helt sikkert medlem av supporterklubben. Med dette kredittkortet får du 10% rabatt på medlemskontingenten.

United Direct er Manchester United sin offisielle nettbutikk. Hvis du ønsker deg effekter eller utstyr fra Manchester United vil du definitivt finne det her. Akkurat som i Megastore på Old Trafford får du 10% i nettbutikken.

I tillegg til disse to tingene gir Manchester United-kortet deg også tilgang til Old Trafford sin Ticket Hotline. Her kommer du i kontakt med kundeservice-teamet i Manchester, som kan hjelpe deg med ting du lurer på i forhold til billettkjøp.

Og helt til sist får du muligheten til å bli med i en egen unik trekning om hjemmekamp-billetter på Old Trafford med dette kredittkortet.

Kickback fra Santander med Manchester United-kortet

Ved siden av dette havet av fordeler spesielt for deg som er Manchester United-fan gir kredittkortet deg tilgang på Kickback. Dette er Santander sitt fordelsprogram med gode rabatter i en rekke forskjellige butikker.

Bonusen får du igjen som cashback på kredittkortregningen din. Vær obs på at øvre grense for opptjeningen er 2000 kroner i året. Men hvis du bruker denne rabatten på en bevisst måte kan du i alle fall spare litt på Manchester-turen din.

Santander samarbeider blant annet med Hotels.com, Expedia og Booking.com. På disse nettsidene får du henholdsvis 7%, 8% og 4% cashback tilbake når du handler med Manchester United-kortet ditt.

Det bør du bruke for å gjøre turen til Manchester billigere. Bestill flybillett og hotellopphold med Manchester United-kortet ditt, så får du igjen litt penger på kredittkortregningen. Da kan du også føle deg trygg på at reiseforsikringen vil være gjeldende på reisen.

Husk på disse tingene når du skal søke om Manchester United kredittkort

Det er ingen tvil om at Manchester United-kortet fra Santander er noe av det beste som finnes for Manchester United-fans. Allikevel er det noen praktiske ting du bør huske på når du skal søke om kredittkortet.

Først og fremst ligger kredittgrensen ved søknadstidspunktet på mellom 10.000 og 50.000 kroner. Denne vil fastsettes på bakgrunn av inntekt og betalingsevne. Etter en stund vil grensen kunne økes til 100.000 kroner.

Effektiv rente ligger på 24,6%, som er forholdsvis gjennomsnittlig på kredittkort generelt. Vær obs på at denne vil begynne å løpe dersom du går over fakturafristen for kredittkortet. Du må ha fylt 20 år for å søke, men det stilles ingen krav til inntekt.

  • Informativt
  • Gratis tjeneste
  • Nyttig for deg