4 / 5 ( 39 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank Mastercard er det perfekte kortet for deg som handler mye på nettet! Her kan du få opptil 6% rabatt på netthandel hos Komplett.no og Blush.no, samt gode rabatter i andre nettbutikker. Kredittkortet gir en kredittramme på inntil 100.000 kroner og har gode rentebetingelser og kundefordeler.

Betingelser

Mastercard fra Komplett Bank har en årlig nominell rente på 21,40%. Dette er en svært konkurransedyktig rentesats når man også regner med alle kundefordelene man får som bruker av dette kortet.
For å få innvilget kredittkort fra Komplett Bank må du ha fylt 20 år og ha en brutto årsinntekt på minst 50 000 kroner.

I tillegg til dette har kortet ingen årsgebyr, ingen gebyrer på varekjøp eller gebyr for kontantuttak eller overføring til bankkonti. Når du handler varer med kortet vil du få en rentefri periode på 50 dager, men husk at rentene begynner å løpe fra første dag når du bruker kortet til kontantuttak. Den nominelle renten vil også være noe høyere ved kontantuttak. Kortet har lave valutapåslag ved varekjøp og kontantuttak i utlandet. Dette er en avgiftspost som mange ofte overser og innser at de kan bli store beløp av et litt høyere valutapåslag i løpet av en utenlandsferie.

Komplett Bonus

Med Komplett Banks Mastercard får du tilgang på et av markedets beste cashback-program, ”Komplett Bonus”.
Når du bruker kortet til å handle hos Komplett.no eller Blush.no vil du få hele 6% bonus. I tillegg får du 2% bonus på alle andre varekjøp gjort på nettet og 1% bonus på øvrige varekjøp med kredittkortet. Den øvrige bonusen er oppad begrenset til 500 kroner per måned og 2000 kroner per år. Dersom du handler i Kompletts egne nettbutikker kan du tjene opp dobbelt så mye bonus. Her får du opptil 4000 kroner per år. I tillegg til Komplett.no og Blush.no, kan du handle i butikker som MPX.no og Bildeler.no og benytte de ekstra gode bonusordningene.

Andre fordeler

Kortet inkluderer flere kostnadsfrie forsikringer. Dersom du betaler en minst 50% av kostnadene for en reise med kredittkortet fra Komplett Bank vil du få en gratis reise- og avbestillingsforsikring. Reiseforsikringen gir deg mulighet til å avbestille reisen dersom du blir akutt syk. Den dekker også tapt eller skadet reisegods på inntil 15.000 kroner.
Kredittkortet inkluderer også en ID-tyveriforsikring som dekker inntil 100.000 kroner i advokatutgifter dersom du har blitt utsatt for ID-tyveri. I tillegg til reiseforsikringen og ID-tyveriforsikringen følger det med en kjøpsforsikring som dekker tap på opptil 25.00 kroner. Forsikringen gjelder for varer som er kjøpt med kortet og som blir tapt eller skadet som følge av innbrudd, overfall eller transportskade.

Om Komplett Bank

Komplett Bank er et datterselskap i Komplettgruppen. Konsernet startet fra en garasje i Sandefjord og drev med postordre av datautstyr og har utviklet seg til å bli et av Norges aller største netthandelsselskaper. Gruppen eier og driver flere store nettbutikker i Norge og i utlandet og eier Norges mest avansert og moderne lagerbygning utenfor Sandefjord. I de senere årene har Komplett Group utvidet driften til å tilby andre tjenester til sine kunder.
Komplett Bank er et finansieringsselskap som tilbyr innovative forbrukslån og kredittkort med gode betingelser. Deres forbrukslån er et av markedets aller mest nytenkende og fleksible løsninger for lån uten sikkerhet. Både kredittkortene og forbrukslånene gir tilgang til et omfattende kundefordelsprogram.

Oppsummering

Hos Komplett Bank kan du være trygg på at du får et godt tilbud på både kredittkort og forbrukslån. Mastercard fra Komplett Bank er et av markedets aller mest attraktive kredittkort på grunn av sine gode betingelser og gode kundefordeler. Med Komplett Bank Mastercard kan du få innvilget en kredittramme på inntil 100.000 kroner med lave renter. Her får du også 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, gratis forsikring og opptil 6% rabatt på varekjøp på nett!