4.2 / 5 ( 62 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av Remember kredittkort

Remember kredittkort er et av markedets mest populære kort. Med dette kortet kan man få inntil 150 000 kroner med en rentefri kreditt på 45 dager. Det er ingen årsavgift på kortet og man får gratis reise- og avbestillingsforsikring med på kjøpet dersom man betaler minimum 50 % av en reise med kredittkortet.

Raskt og enkel søknad

Det er enkelt å søke om kredittkortet og 9 av 10 får svar med en gang. Det blir gjort en vurdering av søkerens tilbakebetalingsevne og resultatet av denne vurderingen bestemmer hvilken type kredittkort søkeren vil få. Remember tilbyr tre forskjellige kort; Black, Silver og Blue. Black har den høyeste kredittgrensen og noe bedre betingelser, mens Blue har den laveste. Denne vurderingen gjøres slik at folk ikke låner over evne.

Hjemmeside

Remember har en oversiktlig og enkel hjemmeside som også er fullpakket av gode tips til fornuftig bruk av kortet både hjemme og i utlandet. På hjemmesiden er det også en rentekalkulator. Hvis man vurderer å gjøre et relativt stort kjøp på kredittkortet og vet at man ikke kan betale alt inn igjen før etter den rentefrie tiden har utløpt, kan man enkelt se hvor store rentekostnader man får per måned. Her skriver man bare inn lånebeløpet og nedbetalingstid i måneder og man vil straks få se rentekostnaden per måned. På denne måten slipper man ubehagelige overraskelser.

Gratis app

Man kan også laste ned en gratis app slik at man alltid har rask tilgang til å få oversikt over utestående beløp. I denne appen kan man også betale regninger, se tidligere transaksjoner og søke om økt kredittgrense.
Man har også tilgang til en kostnadsfri SMS-tjeneste som kan opplyse om saldo og man kan få varsling dersom det er mistake om misbruk av kredittkortet.

Et stort utvalg av forsikringer

I tillegg til reise- og avbestillingsforsikringene kan man med re:member velge én av syv ulike tilleggsforsikringer. Disse inkluderer betalingsforsikring, ransforsikring, nøkkel- og dokumentforsikring, fører- og passasjersforsikring, billettforsikring, ID-tyveriforsikring, egenandelforsikring ved bilutleie og kjøps- og prisgaranti. Den du velger er helt gratis det første året og etter det koster den bare 90 kroner per år. Detaljert informasjon om hva forsikringene dekker står på hjemmesiden.

Re:member reward

Remember har også fordelsprogrammet ”re:member reward”. Dette ligner det populære ”Kickback” fra Santander. Med re:member reward får man også rabatter opptil 25 % når man handler i over 200 utvalgte nettbutikker og 70 restauranter. Pengene man får tilbake trekkes fra neste faktura. På nettsidene er det enkelt å se hvilke nettsider som er med i fordelsprogrammet og nettsidene dekker alle mulige kjøpskategorier. Eksempler på nettsider er booking.com, SAS, Nelly.com, Apple og Boozt. Man kan filtrere etter kategori og man kan også se hvilke nettsteder som gir de høyeste rabattene til et hvert tidspunkt. I skrivende stund kan man for eksempel få opptil 46% hos Interhome.
En grunn til at dette kredittkortet er så populært er at det ikke finnes noen øvre grense på hvor mye ”cashbacks” man kan få, noe de fleste andre kredittkort har.